Spahotell Stockholm

Planerar du en skön getaway i hjärtat av Sverige? Stockholm är inte bara huvudstaden fylld med kultur och historia, utan även hem till några av de mest fantastiska spahotellen som väntar på att skämma bort dig! Yasuragi kombinerar japansk filosofi med skandinavisk enkelhet för en unik spaupplevelse. Grand Hôtel Stockholm, beläget vid vattnet, erbjuder lyxiga behandlingar och en oslagbar utsikt över slottet. För dig som söker en mer modern känsla är Downtown Camper by Scandic perfekt, med sitt citynära läge och innovativa wellnesskoncept. Oavsett om du är ute efter total avslappning eller en energigivande helg, har Stockholm spahotell som passar alla önskemål. Upplev ultimat lyx och återhämtning i Stockholm – din kropp kommer tacka dig!

Skepparholmens Spa-hotell

Under mitt senaste besök till Skepparholmen Nacka, upplevde jag verkligen en unik kombination av modern komfort och omtanke om miljön i det pittoreska Saltsjö-Boo. Beläget bara 15 km från Stockholms puls, var det här hotellet en fristad där hälsa och personlig service verkligen stod i centrum. Att hotellet var tillgängligt med bil, buss eller till och med en avkopplande båttur från Hasseluddsbryggan, gjorde resan dit ännu mer speciell.

Mitt rum på Skepparholmen Nacka hade vackra ekgolv och möbler, vilket skapade en varm och inbjudande atmosfär. Rummet var utrustat med allt jag behövde, inklusive kabel-TV och ett fräscht badrum med dusch. Att vakna upp till utsikten över havet eller den lugna Kvarnsjön, medan jag lyssnade på vågornas brus och kände havsbrisen genom det öppna fönstret, var verkligen magiskt. Dessutom var den kostnadsfria gästparkeringen och Wi-Fi en trevlig bonus.

Spa-upplevelsen på Skepparholmen Nacka var helt otrolig. Jag laddade batterierna med lugna promenader längs den vackra udden, avslappnande massage och uppfriskande kurbad. Att kunna välja mellan att koppla av i den utomhuspoolen eller bastun med en fantastisk utsikt över skärgården, och sedan ta ett dopp i de uppvärmda inomhuspoolerna, var en dröm. Jag passade även på att boka en massagebehandling och utnyttjade gymmet för lite extra energi. Solterrassen med dess utemöbler var den perfekta platsen för lite lugn och ro i solen.

Måltiden i restaurangen var en höjdpunkt. Med en imponerande panoramautsikt över vattnet, avnjöt jag en trerättersmiddag som jag bokat i förväg. Att sitta där och blicka ut över Stockholms inlopp och den livliga båttrafiken, samtidigt som jag njöt av fantastiska rätter, var verkligen en upplevelse jag sent kommer glömma.

Mitt besök på Skepparholmen Nacka var verkligen en avkopplande flykt från vardagen, och jag ser redan fram emot nästa gång jag får möjlighet att återvända till detta skärgårdsparadis.