Spabokning.se » Artiklar » Att välja spabehandling
Att välja spabehandling

Spabokning.se

Att åka iväg på spa kan vara den ultimata avkopplingen. Oavsett om det är för att få en barnfri stund, ett avbrott från vardagen eller släppa jobbstressen, så är en spavistelse en härlig avkoppling. Vilket spa man ska välja kan vara svårt att veta, och ibland kan det vara en pengafråga.  Om man står utan pengar en helg och har en vecka kvar till lön, men ändå vill åka är det svårt att få det att funka. En idé är att ta ett lån, men frågan är då vilket lån man ska ta som går snabbt, men inte har för hög ränta. Man kan i en sådan situation använda sig av Kreditgivarna.se, som enkelt låter dig jämföra olika företag och deras för- och nackdelar.

Om man inte har pengar, men absolut inte vill ta ett lån då? Då finns det såklart andra sätt att få ihop lite extra klirr i kassan. Exempelvis så skulle man kunna rota igenom vinden/källaren och se om man har något som man behöver bli av med. Hittar du det, kan du enkelt slänga upp en annons på Blocket och se om du får sålt något. Ett annat alternativ är att jobba lite övertid på jobbet, vilket på de flesta arbetsplatser genererar lite extra pengar. Det finns massvis av olika sätt att tjäna extra pengar på och något borde passa in på just dig.

Förutom pengafrågan kan det vara svårt att välja spa av den enkla anledningen att man inte vet vilken behandling man vill ha, eller vad de innebär. En sak som är bra att veta så brukar hotellen dela upp det i: Spaentré, sparitual och spabehandling. Hur vet man då vad som är vad?  Oftast brukar Spaentré innebära att hotellet har en s.k. relaxavdelning med exempelvis; en varm pool, bastu och jacuzzi. Det innebär alltså att du får tillgång till deras faciliteter, men inget annat extraordinärt ges. Sparitual däremot brukar betyda att man får prova på avslappande ritualer som exempelvis: lerbad och hanam. Spabehandling däremot brukar betyda det många kopplar till ordet ”spa”. Nämligen olika typer av behandlingar, som exempelvis massage, ansiktsbehandling och akupunktur. Om du vill veta mer om spabehandlingar kan du läsa mer om det.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • Pusha
  • TwitThis
  • Google
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!