Spabokning.se » Artiklar » Tips på Spahotell
Tips på Spahotell

Har man väl bestämt sig för att unna sig en härlig spaweekend kan det vara svårt att veta på vilket hotell man ska vara. Här kommer några bra tips på populära spahotell. Vad sägs som spahotell i Varberg, Skövde, Göteborg eller i Sunne?

Spa i Varberg. Varberg är beläget i Halland och är Sveriges mest populära sommarstäder. Staden är även känd för sitt spahotell Comwell Varbergs Kurort. Hotellet har en lång kurortshistoria och besitter mycket erfarenhet. Comwell Varbergs Kurort är för många förknippat med Spa i Varberg.
Förutom sköna hotellrum erbjuder kurortshotellet mängder av behandlingar. Vad sägs om tillexempel massage med kurbad, aroma massage, Kurortens Kurbad eller floating.  Kom hit och upplev en spahelg utöver det vanliga!

Spa i Sunne. Sunne är beläget mitt i Värmland och kallas av många ”sagolika Sunne”. I Sunne finns ett av Sveriges mest populära Spa, SelmaSpa. Här kan man njuta av vackra omgivningar, sköna behandlingar, got mat och träning. Selma Spa är ett av Nordens största spahotell och erbjuder mängder av lyxiga spabehandlingar. Njut också av hotellets kök som erbjuder god och nyttig mat med ekologiska och lokalt odlade råvaror.

Spa i Göteborg. I Göteborg finns det flera spahotell men det kanske populäraste  är spahotellet VANN Spa som ligger en timmas bilresa från Göteborg mitt i Bohuslän. VANN erbjuder stora möjligheter till avkoppling och man kan njuta av allt från bad och bastu till behandlingar till träning och relax. Kom hit och stressa av och återfå ny energi!

Spa i Skövde. Skövde kan skryta med sitt 4- stjärniga Spahotell First Hotel Billingehus. Hotellet är beläget högst upp på Billingen och utsikten är något spektakulärt. ta del av ett fullutrustad Spa, utomhuspool, rekreationsavdelning och äventyrsgolf. Detta fina hotell i kombination med sina vackra vyer kommer garanterad att ge er en fulländad spaweekend!

Se alla Spahotell

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • Pusha
  • TwitThis
  • Google
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!