Spabokning.se » Artiklar » Spa-Behandlingar
Spa-Behandlingar

Maximera din spavistelse med sköna behandlingar. Ta reda på vad som är vad så du vet vad som passar dig bäst! Utbudet är stort och innebörden av orden är kanske inte alltid helt solklar. Vi reder ut begreppen om de vanligaste spa- behandlingarna som kommer att förenkla din sköna spahelg.


Massage. Att unna sig en massage uppskattas av många och är kanske den populäraste spa- behandlingen. Massagen kan göras på flera olika sätt av både händer och fötter. Nya tekniker kommer hela tiden till och olika typer passar olika människor beroende på vilket syfte massagen ska ha. När man får en massage skickas ett meddelande till hjärnan som har en lugnande effekt på kroppen. En massage kan rehabilitera skador och även förhindra dem.

Ansiktsbehandlingar. Det finns flera olika orsaker till varför man bör göra en ansiktsbehandling på spa. Kanske behöver huden renas från all smuts och fräschas upp eller bara få en avslappnande stund. Välj mellan till exempel klassiska ansiktsbehandlingar där man peelar, masserar och smörjer. Eller en rengörande behandling som gör allt för att göra din hud ren och silkeslen.

Floating. Floating innebär att man ligger i en flyttank för att linda stress och kronisk smärta. Tanken är fylld med vatten som innehåller ämnen som gör att personen i flyter runt viktlöst. Man flyter i omkring en timma och man upplever känslan av tyngdlöshet. Efteråt släpper muskelspänningar, stress och utmattning. En spa- behandling som gör så att välbefinnandet ökar, sömnen förbättras och kreativitet och glädje träder fram.

Kurbad. I ett kurbad kopplar man av i ett hett bad med vattenstrålar som masserar en. Ofta får man välja på olika former av mineralberikande bad som tar ungefär 15 minuter och är en väldigt uppskattad spabehandling.

Fot/hand. Pyssla om dina händer och fötter! Lyxa till det med manikyr och pedikyr som ger vackra händer och fötter. Ofta ingår även en skön massage av händer och fötter vilket gör dem silkeslena.

Passa på att boka din spaweekend på hotell redan idag!

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • Pusha
  • TwitThis
  • Google
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!